0
  • 0,00 €
  • Kirjaudu

WaterFarm

Aqua & WaterFarmLoistava tapa tutustua vesiviljelyynAquaFarm on ensimmäinen hydroponinen ”kotijärjestelmä”, joka kehitettiin Kaliforniassa Lawrence Brooken ansiosta yli 25 vuotta sitten. Vuodesta 1975 lähtien, tuhansia näitä loistavia järjestelmiä on myyty maailmanlaajuisesti, tuoden iloa omistajilleen ja kasvattaen tuhansia kauniita ja terveitä kasveja.Näillä ruukuilla on useita käyttötarkoituksia: taimitarhoissa tai sisäpuutarhoissa emokasveja varten ja leikkokukille, kodeissa kaiken kokoisille koristekasveille tai keittiössä yrttikasveille, tarjoten tuoreita yrttejä mausteeksi ruokiin.

Niitä käytetään tutkimuslaboratorioissa, yliopistoissa ja kouluissa missä hydroponiisenviljelyn opiskelu täyttää lasten ja akuisten mielet ihmetyksellä.Voit sijoittaa ne minne vain, olohuoneeseen, toimistoon, terassille tai kasvihuoneeseen.

Teknisesti samanlainen Aquafarmiin verrattuna on Waterfarmi, joka eroaa ainoastaan koossa ja hinnassa. Kasvit kasvavat säiliössä joka on täytetty kevytsoralla tai kookoksella. Kasvusäiliö on ripustettu ravinnesäiliön yläpuolelle. Ilmapumppu ajaa ravinneliuoksen ylös pitkin ”pumppauspylvästä”, tipparenkaaseen, josta se sitten tihkuu alas kasvualustan ylle. Tämä hapettaa ravinneliuosta ja kylvettää juuria jatkuvasti, stimuloiden kasveja kasvamaan ennennäkemättömällä tavalla.Usein kopioitu mutta ei koskaan samanvertaiseksi, nämä kaksi järjestelmää tuottavat huipputuloksia, ollen samalla luotettavia, helppokäyttöisiä ja edullisia. Pystyy kasvattamaan 1-6 kasvia ruukkua kohden, riippuen kasviesi koosta.

Jokaista ostamaasi Aquafarmia, Waterfarmia tai Aerofarmia kohden olet oikeutettu saamaan ravinne Tripackin erittäin huohkeaan tarjoushintaan (-70%). Tiedustele asiasta myyjältäsi.AquaFarm

P = 45,5 cm – L = 45,5 cm – K = 43 cm

Kapasiteetti = 35 LitraaWaterFarm

P = 30,5 cm – L = 30,5 cm – K = 37 cm

Kapasiteetti = 12 Litraa

64,20 €
Aqua & WaterFarm

Loistava tapa tutustua vesiviljelyyn

AquaFarm on ensimmäinen hydroponinen ”kotijärjestelmä”, joka kehitettiin Kaliforniassa Lawrence Brooken ansiosta yli 25 vuotta sitten. Vuodesta 1975 lähtien, tuhansia näitä loistavia järjestelmiä on myyty maailmanlaajuisesti, tuoden iloa omistajilleen ja kasvattaen tuhansia kauniita ja terveitä kasveja.

Näillä ruukuilla on useita käyttötarkoituksia: taimitarhoissa tai sisäpuutarhoissa emokasveja varten ja leikkokukille, kodeissa kaiken kokoisille koristekasveille tai keittiössä yrttikasveille, tarjoten tuoreita yrttejä mausteeksi ruokiin.
Niitä käytetään tutkimuslaboratorioissa, yliopistoissa ja kouluissa missä hydroponiisenviljelyn opiskelu täyttää lasten ja akuisten mielet ihmetyksellä.

Voit sijoittaa ne minne vain, olohuoneeseen, toimistoon, terassille tai kasvihuoneeseen.


Teknisesti samanlainen Aquafarmiin verrattuna on Waterfarmi, joka eroaa ainoastaan koossa ja hinnassa. Kasvit kasvavat säiliössä joka on täytetty kevytsoralla tai kookoksella. Kasvusäiliö on ripustettu ravinnesäiliön yläpuolelle. Ilmapumppu ajaa ravinneliuoksen ylös pitkin ”pumppauspylvästä”, tipparenkaaseen, josta se sitten tihkuu alas kasvualustan ylle. Tämä hapettaa ravinneliuosta ja kylvettää juuria jatkuvasti, stimuloiden kasveja kasvamaan ennennäkemättömällä tavalla.

Usein kopioitu mutta ei koskaan samanvertaiseksi, nämä kaksi järjestelmää tuottavat huipputuloksia, ollen samalla luotettavia, helppokäyttöisiä ja edullisia. Pystyy kasvattamaan 1-6 kasvia ruukkua kohden, riippuen kasviesi koosta.


Jokaista ostamaasi Aquafarmia, Waterfarmia tai Aerofarmia kohden olet oikeutettu saamaan ravinne Tripackin erittäin huohkeaan tarjoushintaan (-70%). Tiedustele asiasta myyjältäsi.

AquaFarm
P = 45,5 cm – L = 45,5 cm – K = 43 cm
Kapasiteetti = 35 Litraa

WaterFarm
P = 30,5 cm – L = 30,5 cm – K = 37 cm
Kapasiteetti = 12 Litraa