0
  • 0,00 €
  • Kirjaudu

ILMARUUKKUJÄRJESTELMÄ 6 / AIR POT SYSTEM 6

ILMARUUKKUJÄRJESTELMÄIlmaruukkujärjestelmä on noussut nopeasti suosioon kasvattajien keskuudessa, jotka kastelevat käsin tai tippukastelujärjestelmillä. Aina kun kasvualustaa kastellaan päältä, osa kasteluvedestä tulee sen läpi. On erittäin tärkeää, ettei tätä vettä jätetä seisomaan paikoilleen ruukun alle tai alustalle. Tällöin vältetään kasvualustan tiivistyminen ja vettyminen, mineraalisuolojen kerääntyminen ja erilaiset kasvitaudit.Ilmaruukkujärjestelmällä voidaan kastella useita ruukkuja päältä päin, joko käsin tai tippukastelumenetelmällä. Ylimääräinen kasvualustan läpi tullut vesi ohjataan haluamaasi paikkaan, esimerkiksi viemäriin tai ravinnesäiliöön uudelleen käytettäväksi. Kun vesi valuu ruukuista alustoille, imeytyy se automaattisesti kontrolliyksikköön ja käynnistää pumpun, joka pumppaa veden haluamaasi kohteeseen.Tämä yksinkertainen, mutta tehokas järjestelmä saadaan sovitettua monen kokoiseen kasvatustilaan. Sillä saat luotettavasti kontrolloitua ravinneohjelmaasi riippumatta valitsemastasi kasvualustasta tai kastelumenetelmästä.- Helppo hallita ylimääräinen kasteluvesi suuristakin järjestelmistä – Ylimääräinen vesi poistuu heti kasvatustilasta – Veden voi ohjata joko viemäriin tai käyttää uudelleen – Mahdollistaa tarkan ravinneohjelman käytön – Helposti laajennettavissa – Joustava ruukkujen sijoittelu – Voit käyttää tippukastelujärjestelmää tai kastella käsin – Sopii 6, 10, 15 & 20 litran ilmaruukkuihin (Toimitetaan 10 litran ruukuilla)ILMARUUKKUIlmaruukku on kasvatusastia, joka parantaa kasvin juurien laatua ja määrää. Ilmaruukku-astiassa kasvi kehittää ylivoimaisen sädemäisen juuriston, jollaista muilla kasvatusastioilla ei saa. Käytit sitten multaa tai vesiviljelyä – Ilmaruukku auttaa rikkomaan rajoja kasvatuksissasi!Kasvatusastia on valmistettu kierrätetystä ja kestävästä HDPE muovista. Se on ulkomuodoltaan pyöreä ja sen seinämät on muotoiltu kennomaisesti. Näin juuret eivät löydä tasaista pintaa ja juurien spiraalimainen kasvutapa estyy. Sisäänpäin suunnatut kartiot ohjaavat juuren kohti ulospäin suunnattua kartiota, missä kasvualusta on huomattavasti ilmavampaa. Näin juuren kasvukärki kuivahtaa. Kasvin reaktio tähän on tuottaa lisää juuria. Tuloksena on tiivis ja rihmastoinen, koko kasvualustan kattava juuristo ennennäkemättömän lyhyessä ajassa.Tämän kaiken saat hyvin helposti – vaihdat vain kasvatusastiasi!

250,00 €

Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Voit kysyä tuotetta liikkeistämme.

ILMARUUKKUJÄRJESTELMÄ

Ilmaruukkujärjestelmä on noussut nopeasti suosioon kasvattajien keskuudessa, jotka kastelevat käsin tai tippukastelujärjestelmillä. Aina kun kasvualustaa kastellaan päältä, osa kasteluvedestä tulee sen läpi. On erittäin tärkeää, ettei tätä vettä jätetä seisomaan paikoilleen ruukun alle tai alustalle. Tällöin vältetään kasvualustan tiivistyminen ja vettyminen, mineraalisuolojen kerääntyminen ja erilaiset kasvitaudit.

Ilmaruukkujärjestelmällä voidaan kastella useita ruukkuja päältä päin, joko käsin tai tippukastelumenetelmällä. Ylimääräinen kasvualustan läpi tullut vesi ohjataan haluamaasi paikkaan, esimerkiksi viemäriin tai ravinnesäiliöön uudelleen käytettäväksi. Kun vesi valuu ruukuista alustoille, imeytyy se automaattisesti kontrolliyksikköön ja käynnistää pumpun, joka pumppaa veden haluamaasi kohteeseen.

Tämä yksinkertainen, mutta tehokas järjestelmä saadaan sovitettua monen kokoiseen kasvatustilaan. Sillä saat luotettavasti kontrolloitua ravinneohjelmaasi riippumatta valitsemastasi kasvualustasta tai kastelumenetelmästä.

- Helppo hallita ylimääräinen kasteluvesi suuristakin järjestelmistä – Ylimääräinen vesi poistuu heti kasvatustilasta – Veden voi ohjata joko viemäriin tai käyttää uudelleen – Mahdollistaa tarkan ravinneohjelman käytön – Helposti laajennettavissa – Joustava ruukkujen sijoittelu – Voit käyttää tippukastelujärjestelmää tai kastella käsin – Sopii 6, 10, 15 & 20 litran ilmaruukkuihin (Toimitetaan 10 litran ruukuilla)

ILMARUUKKU

Ilmaruukku on kasvatusastia, joka parantaa kasvin juurien laatua ja määrää. Ilmaruukku-astiassa kasvi kehittää ylivoimaisen sädemäisen juuriston, jollaista muilla kasvatusastioilla ei saa. Käytit sitten multaa tai vesiviljelyä – Ilmaruukku auttaa rikkomaan rajoja kasvatuksissasi!

Kasvatusastia on valmistettu kierrätetystä ja kestävästä HDPE muovista. Se on ulkomuodoltaan pyöreä ja sen seinämät on muotoiltu kennomaisesti. Näin juuret eivät löydä tasaista pintaa ja juurien spiraalimainen kasvutapa estyy. Sisäänpäin suunnatut kartiot ohjaavat juuren kohti ulospäin suunnattua kartiota, missä kasvualusta on huomattavasti ilmavampaa. Näin juuren kasvukärki kuivahtaa. Kasvin reaktio tähän on tuottaa lisää juuria. Tuloksena on tiivis ja rihmastoinen, koko kasvualustan kattava juuristo ennennäkemättömän lyhyessä ajassa.

Tämän kaiken saat hyvin helposti – vaihdat vain kasvatusastiasi!