0
  • 0,00 €
  • Kirjaudu

Energiatehokkaat LED-kasvihuonelamppu VALOYA BAR 60cm AP9 Bloom light

Kasvihuoneet, kasvatuskaapit, tilat ilman luonnonvaloa, välivalona ja monitasoviljelyssa.Valoyan kasvihuonevalaisimet tuottavat kasvien tarvitseman valon synnyttämättä hukkavaloa ja säästävät näin energiaa. Perinteisiin suurpainenatrium -ja loisteputkilamppuihin verrattuna Valoyan valaisimien parempi spektri mahdollistaa laadun parannuksen sekä lyhentyneen kasvuajan.Valoya -kasvihuonevalaisimet on kehitetty yhdistämällä Valoyan oma huippuluokan LED-teknologia ja maailman johtavien kasvi- ja fotobiologiatutkijoiden tietotaito. Valoyan tuotekehitystä ja tutkimusta ohjaavat asiakaspalaute tuottaen vain parhaimpia ratkaisuja todeliisiin tarpeisiin.Laajemmassa mittakaavassa Valoyan ylivoimainen valospektri ja energiatehokkuus vaikuttavat globaaliin ravinnontuottamiseen. Vihannesten kasvattaminen voidaan tehdä kasvihuoneissa tai missä tahansa tilassa missä vain ja milloin vain mihin aikaan tahansa vuoden jokaisena päivänä.

590,00 €
Kasvihuoneet, kasvatuskaapit, tilat ilman luonnonvaloa, välivalona ja monitasoviljelyssa.

Valoyan kasvihuonevalaisimet tuottavat kasvien tarvitseman valon synnyttämättä hukkavaloa ja säästävät näin energiaa. Perinteisiin suurpainenatrium -ja loisteputkilamppuihin verrattuna Valoyan valaisimien parempi spektri mahdollistaa laadun parannuksen sekä lyhentyneen kasvuajan.

Valoya -kasvihuonevalaisimet on kehitetty yhdistämällä Valoyan oma huippuluokan LED-teknologia ja maailman johtavien kasvi- ja fotobiologiatutkijoiden tietotaito. Valoyan tuotekehitystä ja tutkimusta ohjaavat asiakaspalaute tuottaen vain parhaimpia ratkaisuja todeliisiin tarpeisiin.

Laajemmassa mittakaavassa Valoyan ylivoimainen valospektri ja energiatehokkuus vaikuttavat globaaliin ravinnontuottamiseen. Vihannesten kasvattaminen voidaan tehdä kasvihuoneissa tai missä tahansa tilassa missä vain ja milloin vain mihin aikaan tahansa vuoden jokaisena päivänä.