0
  • 0,00 €
  • Kirjaudu

Energiatehokkaat LED-kasvihuonelamppu VALOYA BAR 180cm AP67 Grow & Bloom light

Kasvihuoneet, kasvatuskaapit, tilat ilman luonnonvaloa, välivalona ja monitasoviljelyssä.50% energiansäästö

100% enemmän kasveja

20% suurempi satoValoyan kasvihuonevalaisimet tuottavat kasvien tarvitseman valon synnyttämättä hukkavaloa ja säästävät näin energiaa. Perinteisiin suurpainenatrium -ja loisteputkilamppuihin verrattuna Valoyan valaisimien parempi spektri mahdollistaa laadun parannuksen sekä lyhentyneen kasvuajan.Valoya -kasvihuonevalaisimet on kehitetty yhdistämällä Valoyan oma huippuluokan LED-teknologia ja maailman johtavien kasvi- ja fotobiologiatutkijoiden tietotaito. Valoyan tuotekehitystä ja tutkimusta ohjaavat asiakaspalaute tuottaen vain parhaimpia ratkaisuja todeliisiin tarpeisiin.Laajemmassa mittakaavassa Valoyan ylivoimainen valospektri ja energiatehokkuus vaikuttavat globaaliin ravinnontuottamiseen. Vihannesten kasvattaminen voidaan tehdä kasvihuoneissa tai missä tahansa tilassa missä vain ja milloin vain mihin aikaan tahansa vuoden jokaisena päivänä.


"

999,90 €
Kasvihuoneet, kasvatuskaapit, tilat ilman luonnonvaloa, välivalona ja monitasoviljelyssä.

50% energiansäästö
100% enemmän kasveja
20% suurempi sato

Valoyan kasvihuonevalaisimet tuottavat kasvien tarvitseman valon synnyttämättä hukkavaloa ja säästävät näin energiaa. Perinteisiin suurpainenatrium -ja loisteputkilamppuihin verrattuna Valoyan valaisimien parempi spektri mahdollistaa laadun parannuksen sekä lyhentyneen kasvuajan.

Valoya -kasvihuonevalaisimet on kehitetty yhdistämällä Valoyan oma huippuluokan LED-teknologia ja maailman johtavien kasvi- ja fotobiologiatutkijoiden tietotaito. Valoyan tuotekehitystä ja tutkimusta ohjaavat asiakaspalaute tuottaen vain parhaimpia ratkaisuja todeliisiin tarpeisiin.

Laajemmassa mittakaavassa Valoyan ylivoimainen valospektri ja energiatehokkuus vaikuttavat globaaliin ravinnontuottamiseen. Vihannesten kasvattaminen voidaan tehdä kasvihuoneissa tai missä tahansa tilassa missä vain ja milloin vain mihin aikaan tahansa vuoden jokaisena päivänä.

"