0
  • 0,00 €
  • Kirjaudu

BIO NOVA SOIL SUPERMIX 5,0 L

BN SOIL SUPERMIX orgaaninen mineraaliravinne mullalle ja turpeelleBN SOIL Supermix on yksikomponenttinen orgaaninen mineraaliravinne, joka perustuu BN Hydro Supermixiin. BN SOIL Supermix soveltuu erityisesti multa- turve ym.-viljelyyn. Ravinteet kasvuun ja kukintaan on yhdistetty yhteen tuotteeseen, mikä tekee viljelyn erittäin helpoksi.BN SOIL SUPERMIX sisältää seuraavia ainesosia:

- makroainesosia kuten NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca, Mg, ja Si

- mikroainesosia kuten Fe, Mn, Zn, B, Cu, ja Mo

- elinvoimaa lisääviä orgaanisia uutteitaBN SOIL Supermix ei sovellu tippakasteluun (ravinteen hiukkaskooltaan suuret ainesosat voivat tukkia letkut). Käytä tippakastelujärjestelmissä BN HYDRO Supermixiä saadaksesi vastaavan tuloksen (BN HYDRO Supermixissä ainesosat ovat pienempiä eivätkä tuki letkuja).Kaikki ravinteen ainesosat ovat 100%:sti aitoja, orgaanista alkuperää olevia, eikä siihen ole lisätty ylimääräisiä aineita. Näin ollen kasvit pystyvät käyttämään ravinteen suoraan ja alhainen EC-taso on riittävä.Kukinnan aikana on suositeltavaa käyttää myös BN P-K 13+14.Paino n. 6,5kg

69,90 €

74,90 €

Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Voit kysyä tuotetta liikkeistämme.

BN SOIL SUPERMIX orgaaninen mineraaliravinne mullalle ja turpeelle

BN SOIL Supermix on yksikomponenttinen orgaaninen mineraaliravinne, joka perustuu BN Hydro Supermixiin. BN SOIL Supermix soveltuu erityisesti multa- turve ym.-viljelyyn. Ravinteet kasvuun ja kukintaan on yhdistetty yhteen tuotteeseen, mikä tekee viljelyn erittäin helpoksi.

BN SOIL SUPERMIX sisältää seuraavia ainesosia:
- makroainesosia kuten NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca, Mg, ja Si
- mikroainesosia kuten Fe, Mn, Zn, B, Cu, ja Mo
- elinvoimaa lisääviä orgaanisia uutteita

BN SOIL Supermix ei sovellu tippakasteluun (ravinteen hiukkaskooltaan suuret ainesosat voivat tukkia letkut). Käytä tippakastelujärjestelmissä BN HYDRO Supermixiä saadaksesi vastaavan tuloksen (BN HYDRO Supermixissä ainesosat ovat pienempiä eivätkä tuki letkuja).

Kaikki ravinteen ainesosat ovat 100%:sti aitoja, orgaanista alkuperää olevia, eikä siihen ole lisätty ylimääräisiä aineita. Näin ollen kasvit pystyvät käyttämään ravinteen suoraan ja alhainen EC-taso on riittävä.

Kukinnan aikana on suositeltavaa käyttää myös BN P-K 13+14.

Paino n. 6,5kg