0
  • 0,00 €
  • Kirjaudu

BIO NOVA HYDRO SUPERMIX 1,0 L


BN HYDRO SUPERMIX mineraaliravinne vesiviljelyjärjestelmille ja keinotekoisille kasvualustoilleBN HYDRO Supermix on yksikomponenttinen bio-mineraaliravinne. Se on kehitetty erityisesti tippakastelujärjestelmille, joissa on keinotekoinen kasvualusta, esim. kivivilla, polyuretaani, hydrosora, perliitti, vermikuliitti ym. Ravinteet kasvuun ja kukintaan ovat yhdistetty samaan tuotteeseen, mikä tekee viljelyn helpoksi.BN HYDRO SUPERMIX sisältää seuraavia ainesosia:

- makroainesosia kuten NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca, Mg, ja Si

- mikroainesosia kuten Fe, Mn, Zn, B, Cu, ja Mo

- elinvoimaa lisääviä orgaanisia uutteitaKaikki ravinteen ainesosat ovat 100%:sti aitoja, orgaanista alkuperää olevia, eikä siihen ole lisätty ylimääräisiä aineita. Näin ollen kasvit pystyvät käyttämään ravinteen suoraan hyväkseen ja alhainen EC-taso on riittävä.Paino n. 1,3kg

14,90 €

BN HYDRO SUPERMIX mineraaliravinne vesiviljelyjärjestelmille ja keinotekoisille kasvualustoille

BN HYDRO Supermix on yksikomponenttinen bio-mineraaliravinne. Se on kehitetty erityisesti tippakastelujärjestelmille, joissa on keinotekoinen kasvualusta, esim. kivivilla, polyuretaani, hydrosora, perliitti, vermikuliitti ym. Ravinteet kasvuun ja kukintaan ovat yhdistetty samaan tuotteeseen, mikä tekee viljelyn helpoksi.

BN HYDRO SUPERMIX sisältää seuraavia ainesosia:
- makroainesosia kuten NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca, Mg, ja Si
- mikroainesosia kuten Fe, Mn, Zn, B, Cu, ja Mo
- elinvoimaa lisääviä orgaanisia uutteita

Kaikki ravinteen ainesosat ovat 100%:sti aitoja, orgaanista alkuperää olevia, eikä siihen ole lisätty ylimääräisiä aineita. Näin ollen kasvit pystyvät käyttämään ravinteen suoraan hyväkseen ja alhainen EC-taso on riittävä.

Paino n. 1,3kg