0
  • 0,00 €
  • Kirjaudu

Bio Essentials 0.5L

Bio EssentialsKaikille kasvatusjärjestelmille: vesiviljelyyn ja multaanOlennainen lisä kaikille lannoitteilleBio Essentials on ainutlaatuinen tuote: se on kaikenkattava täyte mikro ravinteita, kelatisoidussa muodossa, lisäksi se sisältää välttämättömiä toissijaisia mikro hiukkasia ja orgaanisen puskurin. Sitä käytetään täydennyksenä ravinne liuoksessa vesiviljelyssä, mullassa ja myöskin lehti sumutuksessa.Mikro ja toissijais-mikro ravinteet ovat välttämättömiä hivenaineita joita kasvi tarvitsee, yhdessä pääsääntöisten ja toissijaisten ainesosien kanssa, näin kasvi saa kaikenkattavan ja tasapainoisen ruokinnan. Joitain näistä tarvitaan niin pieniä määriä (toissijaiset mikro ravinteet) että niitä harvemmin sisällytetään ravinteisiin. Laboratorio testeissämme olemme kuitenkin huomanneet huomattavaa parannusta kasvien terveydessä ja vastustuskyvyssä kun näitä ainesosia lisätään.Kaikki ainesosat Bio Essentialissa ovat kelatisoituja: kelatisoitu ainesosa vapautuu kasville ainoastaan kun kyseinen ainesosa on lopussa ravinne liuoksessa. Tällä tavoin kelaatti ylläpitää tasapainoista ravinne arvoa ja sen lisäksi se suojaa kasvia haittallisten suolojen kerääntymiseltä.Kasvien kasvaessa voimakkaasti, se kuluttaa huomattavia määriä ainesosia liuoksesta ja se johtaa pH epätasapainoon. Mitä nopeampaa kasvu on sitä suuremmin tasapaino järkkyy. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää käytää hyvä laatuista puskuria joka auttaa tasapainottamaan pH arvon. Samalla puskuri auttaa kontrolloimaan kalsiumin tasoa liuoksessa. Erittäin tärkeä ominaisuus varsinkin käytettäessä kovaa vettä.

4,90 €

10,00 €

Bio Essentials

Kaikille kasvatusjärjestelmille: vesiviljelyyn ja multaan

Olennainen lisä kaikille lannoitteille

Bio Essentials on ainutlaatuinen tuote: se on kaikenkattava täyte mikro ravinteita, kelatisoidussa muodossa, lisäksi se sisältää välttämättömiä toissijaisia mikro hiukkasia ja orgaanisen puskurin. Sitä käytetään täydennyksenä ravinne liuoksessa vesiviljelyssä, mullassa ja myöskin lehti sumutuksessa.

Mikro ja toissijais-mikro ravinteet ovat välttämättömiä hivenaineita joita kasvi tarvitsee, yhdessä pääsääntöisten ja toissijaisten ainesosien kanssa, näin kasvi saa kaikenkattavan ja tasapainoisen ruokinnan. Joitain näistä tarvitaan niin pieniä määriä (toissijaiset mikro ravinteet) että niitä harvemmin sisällytetään ravinteisiin. Laboratorio testeissämme olemme kuitenkin huomanneet huomattavaa parannusta kasvien terveydessä ja vastustuskyvyssä kun näitä ainesosia lisätään.

Kaikki ainesosat Bio Essentialissa ovat kelatisoituja: kelatisoitu ainesosa vapautuu kasville ainoastaan kun kyseinen ainesosa on lopussa ravinne liuoksessa. Tällä tavoin kelaatti ylläpitää tasapainoista ravinne arvoa ja sen lisäksi se suojaa kasvia haittallisten suolojen kerääntymiseltä.

Kasvien kasvaessa voimakkaasti, se kuluttaa huomattavia määriä ainesosia liuoksesta ja se johtaa pH epätasapainoon. Mitä nopeampaa kasvu on sitä suuremmin tasapaino järkkyy. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää käytää hyvä laatuista puskuria joka auttaa tasapainottamaan pH arvon. Samalla puskuri auttaa kontrolloimaan kalsiumin tasoa liuoksessa. Erittäin tärkeä ominaisuus varsinkin käytettäessä kovaa vettä.