0
  • 0,00 €
  • Kirjaudu

AeroFlo 28 SW

AeroFlos“Erinomaisesti hapetetut vesiviljelyt”Legendaariset kasvut ja sadot ovat maamerkkejä General Hydropinicsin AeroFlos järjestelmille. Lukuisat kasvattajat, akateemikot ja tutkijat joka puolelta maailmaa ovat yhtä mieltä siitä ettei yksikään muu vesiviljelyjärjestelmä pysty samankaltaiseen henkeäsalpaavaan kasvunopeuteen ja runsaaseen satoon. AeroFlos hapettaa ravinne liuoksen erinomaisesti, kuljettaen happea, vettä ja ravinteita ideaaleissa yhdistelmissä, näin luoden juurille olosuhteet jotka ylittävät kaiken mitä luonnossa on koskaan nähty. Tämä järjestelmä luo voimakkaampia, vastustuskykyisempiä kasveja ja nostaa sadon määrää. Ammattilaisille jotka haluavat saada kasvit nopeasti sadonkorjuuseen ja maksimisoida tuottavuuden heidän kasvatustilassa, tuottaa AeroFlos heille päihittämättömiä tuloksia. Valita voi viidestä eri mallista, joten AeroFlo löytyy kaikille vaatimuksille.Yli 15 vuoden ajan NASA tutkijat ovat käyttäneet AeroFlos järjestelmiä ja Flora-sarjaa heidän tutkimuksissaan viljellä kasveja avaruudessa.

520,00 €
AeroFlos

“Erinomaisesti hapetetut vesiviljelyt”

Legendaariset kasvut ja sadot ovat maamerkkejä General Hydropinicsin AeroFlos järjestelmille. Lukuisat kasvattajat, akateemikot ja tutkijat joka puolelta maailmaa ovat yhtä mieltä siitä ettei yksikään muu vesiviljelyjärjestelmä pysty samankaltaiseen henkeäsalpaavaan kasvunopeuteen ja runsaaseen satoon. AeroFlos hapettaa ravinne liuoksen erinomaisesti, kuljettaen happea, vettä ja ravinteita ideaaleissa yhdistelmissä, näin luoden juurille olosuhteet jotka ylittävät kaiken mitä luonnossa on koskaan nähty. Tämä järjestelmä luo voimakkaampia, vastustuskykyisempiä kasveja ja nostaa sadon määrää. Ammattilaisille jotka haluavat saada kasvit nopeasti sadonkorjuuseen ja maksimisoida tuottavuuden heidän kasvatustilassa, tuottaa AeroFlos heille päihittämättömiä tuloksia. Valita voi viidestä eri mallista, joten AeroFlo löytyy kaikille vaatimuksille.

Yli 15 vuoden ajan NASA tutkijat ovat käyttäneet AeroFlos järjestelmiä ja Flora-sarjaa heidän tutkimuksissaan viljellä kasveja avaruudessa.