0
  • 0,00 €
  • Kirjaudu

AeroFarm

AeroFarmTestaa aero-vesiviljelyä nyt!

Ensimmäinen – ja edullisin – kaikista aero-vesiviljelyjärjestelmistä.Oletko halunnut yrittää aero-vesiviljelyä, mutta et koskaan löytänyt yksinkertaista ja edullista tapaa tehdä sitä? Nyt se onkin mahdollista, kiitos GHE:n uusimman kasvatus moduulin, AeroFarmin.

7 hyvää syytä valita AeroFarmi:1. AeroFarmi (45 x 45 x 43 cm) mahtuu täydellisesti pieniin kasvatustiloihin.2. Kuten AquaFarm, se on valmistettu tukevasta ja kestävästä kierrätysmuovista ja sisältää suojan valoa ja UV säteilyä vastaan, estäen levän kasvun säiliössä.3. Siihen mahtuu 1 – 5 kasvia, sopii kaikille kasveille ja toimii upeasti emokasveille.4.Sisältää suuren säiliön (45 l) ja helpon pääsyn ravinneliuokseen.5.Erittäin helppo koota, puhdistaa ja ylläpitää. Se on käyttäjäystävällinen ja mukana tulee yksityiskohtaiset ohjeet.6. AeroFarmi tarkoittaa EI ENÄÄN KASVUALUSTOJA, joita pitää siirtää paikasta toiseen ja heittää pois. Yksinkertaisesti käytä muovisia verkkoruukkuja kivivillan kanssa, suojallisia kookoksia tai jos haluat, täytä ruukut pienellä määrällä kevytsoraa.7. VIIMEISENÄ MUTTA EI VÄHÄISIMPÄNÄ: jos sinulla on valmiina AquaFarm ja haluaisit testata aero-vesiviljelyä: Säilytät vain vesisäiliösi ja ostat AeroFarm konvertointipakkauksen. Tämä vie vain hetken ja olet muuttanut Aquafarmisi Aerofarmiksi.

Jokaista ostamaasi Aquafarmia, Waterfarmia tai Aerofarmia kohden olet oikeutettu saamaan ravinne Tripackin erittäin huohkeen tarjous hintaan (-70%). Tiedustele asiasta myyjältäsi.AeroFarmia on saatavilla 2 normaali mallia : 2\" (Ø 5 cm) tai 3“ (Ø 7,5 cm) ruukuilla. Siihen mahtuu 1 – 5 kasvia ja sitä voidaan käyttää taimille, tuottamiseen tai emokasveille. Halutessasi siirtä kasvit AeroFarmista toiseen järjestelmään, on parasta käyttää AeroFarmia jonka ruukku koko vastaa lopullista kasvatus järjestelmää (Ø 5 cm ruukut DPS Aeroon ja Ø 7,5 cm AeroFlosiin)."

109,90 €
AeroFarm

Testaa aero-vesiviljelyä nyt!
Ensimmäinen – ja edullisin – kaikista aero-vesiviljelyjärjestelmistä.

Oletko halunnut yrittää aero-vesiviljelyä, mutta et koskaan löytänyt yksinkertaista ja edullista tapaa tehdä sitä? Nyt se onkin mahdollista, kiitos GHE:n uusimman kasvatus moduulin, AeroFarmin.


7 hyvää syytä valita AeroFarmi:

1. AeroFarmi (45 x 45 x 43 cm) mahtuu täydellisesti pieniin kasvatustiloihin.

2. Kuten AquaFarm, se on valmistettu tukevasta ja kestävästä kierrätysmuovista ja sisältää suojan valoa ja UV säteilyä vastaan, estäen levän kasvun säiliössä.

3. Siihen mahtuu 1 – 5 kasvia, sopii kaikille kasveille ja toimii upeasti emokasveille.

4.Sisältää suuren säiliön (45 l) ja helpon pääsyn ravinneliuokseen.

5.Erittäin helppo koota, puhdistaa ja ylläpitää. Se on käyttäjäystävällinen ja mukana tulee yksityiskohtaiset ohjeet.

6. AeroFarmi tarkoittaa EI ENÄÄN KASVUALUSTOJA, joita pitää siirtää paikasta toiseen ja heittää pois. Yksinkertaisesti käytä muovisia verkkoruukkuja kivivillan kanssa, suojallisia kookoksia tai jos haluat, täytä ruukut pienellä määrällä kevytsoraa.

7. VIIMEISENÄ MUTTA EI VÄHÄISIMPÄNÄ: jos sinulla on valmiina AquaFarm ja haluaisit testata aero-vesiviljelyä: Säilytät vain vesisäiliösi ja ostat AeroFarm konvertointipakkauksen. Tämä vie vain hetken ja olet muuttanut Aquafarmisi Aerofarmiksi.


Jokaista ostamaasi Aquafarmia, Waterfarmia tai Aerofarmia kohden olet oikeutettu saamaan ravinne Tripackin erittäin huohkeen tarjous hintaan (-70%). Tiedustele asiasta myyjältäsi.

AeroFarmia on saatavilla 2 normaali mallia : 2\" (Ø 5 cm) tai 3“ (Ø 7,5 cm) ruukuilla. Siihen mahtuu 1 – 5 kasvia ja sitä voidaan käyttää taimille, tuottamiseen tai emokasveille. Halutessasi siirtä kasvit AeroFarmista toiseen järjestelmään, on parasta käyttää AeroFarmia jonka ruukku koko vastaa lopullista kasvatus järjestelmää (Ø 5 cm ruukut DPS Aeroon ja Ø 7,5 cm AeroFlosiin)."